God jul och tack för i år!

image

En riktigt God Jul till alla som jobbar för att vi ska bli bättre att ta vara på den svenska ullen.

Alla engagerade fårägare som gör sitt bästa för att få fram bra kvalitet på ullen, alla spinnerier – små som medelstora (med svenska mått), alla fårklippare, alla textilhantverkare som spinner och tovar, alla hemslöjdskonsulenter som utbildar och nätverkar, alla som köper och säljer ull av varandra, alla som stickar av den svenska ullen, alla innovatörer som söker nya marknader för svensk ull, och sist men inte minst alla fina får som bjuder på en sån variation och bredd av ull i vårt avlånga land i färger, i längd, i fibergrovlek, i glans, i underull/överull, i styrka, ja you name it.

Vi har i landet en fantastisk resurs som vi håller på att bli bättre på att ta tillvara. Och vi fortsätter nästa år! Men först lite julledigheter, reflektion och vila.

God Jul til er alla, vi ses nästa år!

Kommentera