Kunskapstörst, ull-evenemang och behov av en nationell agenda

Temat för avsnitt 4 av den nya Ullpodden är att lära sig mer om ull: kunskap, utbildning, kurser och även om olika evenemang under året. Vi pratar om folkhögskolor, fårkurser, Ull-SM mm och går igenom den Ullkalender som Ullförmedlingen har gjort som innehåller olika evenemang med ull-anknytning under resten av året, varav Ullmarknaden i Österbybruk är först ut 11-12 . Anmäl dig till den innovativa tävlingen Årets Ullster – ta fram en ny produkt av ull (läs mer om detta på Upplandsmuseets webbplats).

Ett avsnitt fullt med kunskapstips – lite mer än vanligt. Och ändå finns det ännu mer att lära därute som vi inte har fångat upp. Varmt välkommen! Observera att avsnitten också kan laddas ned via andra podläsare (a-cast, podcaster, sticher mm) och Ullförmedlingens webbplats.

Här hittar du avsnitten (finns också på acast, podcaster, stitcher, podbean)